غذاهای تند تایلندی

تجربه طعم غذاهای تایلندی از نوع تند یکی از بهترین جاذبه‌های کشور تایلند برای بازدید می‌باشد. در این مقاله شما را با غذاهای تند تایلندی آشنا خواهیم کرد.  

اسپرینگ رول (Spring Roll) تایلندی

اسپرینگ رول یک غذای سبک و خوشمزه تایلندی می‌باشد. اصل این غذا چینی می‌باشد که می توان گفت اسپرینگ رول از غذاهای مورد علاقه ی بیشتر شرقی ها و حتی تعدادی از کشورهای غربی می‌باشد. این غذای خوش مزه را در گاری های غذای خیابانی پیدا نمایید که به همراه سس چیلی شیرین سرو می‌گردد.

سوپ مرغ تایلندی

مواد استفاده شده در این سوپ مثل سوپ مرغ در کشورهای دیگه می‌باشد اما طعم آب این سوپ کمی متفاوت می‌باشد.  برای تهیه مایع آن سیر، استخوان مرغ، پیاز و زنجبیل را می جوشانند که ترکیب بی نظیری از طعم ها را خلق کرده  و  این سوپ معمولا با سس ماهی، شکر و ریحان تازه سرو می‌گردد. تور تایلند لحظه آخری بهترین فرصت برای بازدید از جاذبه‌های کشور تایلند برای بازدید می‌باشد.

پد کرا پا (Pad Kra Pao) تایلندی

این غذای تایلندی ترکیبی از ریحان و تکه های مرغ سرخ شده می‌باشد که به همراه برنج، تخم مرغ سرخ شده و چیلی سرو می ‌گردد. این غذا برای زمانی که دلتان حسابی هوس یک غذای تند می‌باشد، بهترین انتخاب می‌باشد. حتی اگر از آشپز بخواهید که غذایتان را تند نکند در زبان تایلندی ها به این معنی است که حداقل دو عدد چیلی را بگیرد.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.