غذاهای ایتالیایی معمولا از ترکیب چهار تا هشت مادهی اولیه آماده می شوند. در حقیقت، مردم ایتالیا علاوه بر استفاده از مواد اصلی با کیفیت و ایجاد غذاهایی لذیذ و عالی، با تکیه بر ذوق و سلیقهی استادانهی آشپزان خود، باعث معروفیت هر چه بیشتر غذای ایتالیایی شده اند. د راین مقاله به معرفی برخی از غذاهای ایتالیایی پرداخته ایم.
لیگورین(Ligurian)
ترکیبات اصلی این غذا شامل چندین نوع مختلف از غذاهای دریایی، جوز و روغن زیتون می باشد.
کالزونه (Calzone)
کالزونه در زبان مردم ایتالیا، به معنای پرکردن می باشد و به سبک پیتزا پخته می شود. خاستگاه آن به ایتالیا باز گشته و در تهیهی این پیتزای خوشمزه، مواد اصلی در بین خمیری نرم و لطیف ریخته شده و خمیر به صورت نیم دایره پیچیده می شود.برای آشنایی با قیمت تور ایتالیا به وب سایت آوای بورالان سر بزنید.
پاستا (Pasta)
جالب است بدانید که در کشور ایتالیا صدها گونه پاستای فرمی تولید شده و کمتر کسی آنها را می شناسد و یا طعم لذیذ آن را چشیده است . با شنیدن کلمهی پاستا ناخودآگاه تصویر غذایی زیبا و لذیذ، که از انواع پاستا تهیه شده به خاطر می آوریم. ظرف غذاهایی که میتواند با انواع پاستاهای فرمی تهیه و در کنار سسهای متنوع و لذیذ سرو شود.
مارینارا (Marinara)
غذای دیگری که به سبک پیتزا پخته می شود غذای مارینارا می باشد و نان پهنی می باشد که با روغن، گوجه و سیر تهیه می شود. در زمانهای گذشته یکی از غذاهایی که برای ملوانان به عنوان مواد غذایی، ذخیره میشد، مارینارا بوده تا ملوانان بتوانند در زمانی که از خانه دور هستند نیز از طعم فوقالعادهی پیتزا لذت ببرند.
مارگریتا (Margherita)
ترکیبات این پیتزا انواع گوجه ، پنیر موزارلا و ریحان می باشد همچنین این پیتزا که به نام ملکه مارگاریتا مشهور می باشد.